Дискографија

Јас сум земја (Sixtynine Records, 2015)

Издадено од Sixtynine Records на 16ти април, 2015 - дигитален албум; 16ти мај, 2015 - винил и цд .

Филип Тасевски - Fitz aka Feetz (вокал, гитара во твоето лево уво)
Никола Исаиловски - Fat Cacko (гитара, гитара во твоето десно уво)
Борјан Сандревски (бас)
Стефан Сајковски - Сајче (тапани)

Снимано, продуцирано, миксано и мастерирано од страна на Ивица Јанкуловски - Штраф во MarryPhat студио (октомври 2014 - февруари 2015). Едитинг: Дени Крстев. Дизајн и фотографија на омот: Филип Тасевски - Fitz aka Feetz. Бенд фотографии: Стефан Рајхл.

Продажни места:
• Sixtynine Records
• Jugoton Records
• Concept 37
• Maximum Rocknroll Vinyl Shop
• Продажба на концерти
• Bandcamp
•  iTunes/Google Music/Amazon/Spotify/Deezer...

 

Melancholic Machine (Sixtynine Records, 2012)

Издадено од Sixtynine Records на 24ти февруари, 2012.

Филип Тасевски - Fitz aka Feetz (вокал, гитара)
Никола Исаиловски - Fat Cacko (гитара, урлачки вокали)
Александар Петровски - Аце (бас)
Дени Крстев (тапани, вокали)

Снимано во студио Enterprise од страна на Валентино Скендеровски (мај 2011 - октомври 2011). Продуцирано, едитирано, миксано и мастерирано од страна на Валентино Скендеровски и Новиот Почеток. Музика и текстови: Филип Тасевски - Fitz aka Feetz *освен: "Епилог" - музика: Александар Петровски - Аце и Филип Тасевски - Fitz aka Feetz; "Посмртен Марш" - музика: Никола Исаиловски - Fat Cacko и Филип Тасевски - Fitz aka Feetz. Аранжмани и отсвирено од: Новиот Почеток. Фотографија: Борјан Сандревски. Дизајн: Филип Тасевски - Fitz aka Feetz.

Продажни места:
• Sixtynine Records
• Jugoton Records
• Продажба на концерти
• Bandcamp
•  iTunes/Google Music/Amazon/Spotify/Deezer...

 

Агнозија (Enterprise Records, 2009)

Издадено од Enterprise Records и Sixtynine Records на 15ти мај, 2009.

Филип Тасевски - Fitz aka Feetz (вокал, гитара)
Никола Исаиловски - Fat Cacko (гитара, урлачки вокали)
Александар Петровски - Аце (бас)
Бодин Попов (тапани)

Снимано во студио Enterprise од страна на Валентино Скендеровски (јуни 2008 – февруари 2009). Продуцирано, едитирано, миксано и мастерирано од страна на Валентино Скендеровски и Новиот Почеток. Музика и текстови: Филип Тасевски - Fitz aka Feetz *освен: "Лага" - музика: Никола Исаиловски - Fat Cacko и Филип Тасевски - Fitz aka Feetz. Аранжмани и отсвирено од: Новиот Почеток. Фотографија: Филип Поповски. Дизајн: Филип Тасевски - Fitz aka Feetz.

Продажни места:
• Sixtynine Records
• Jugoton Records
• Продажба на концерти
• Bandcamp
•  iTunes/Google Music/Amazon/Spotify/Deezer...

 

Еволуцијата би требало да започне сега... (Sixtynine Records, 2006)

Издадено од Sixtynine Records на 21ви октомври, 2006.

Филип Тасевски - Fitz aka Feetz (вокал, гитара)
Никола Исаиловски - Fat Cacko (гитара, урлачки вокали)
Јован Стефановски - Џон (бас)
Дарко Пешевски (тапани)

Снимано во студио "Blla Blla Blla" (декември 2005 и мај 2006) oд страна на Деко и Ненад Трифуновски - Трипе. Продуцирано, едитирано, миксано и мастерирано од страна на Ненад Трифуновски - Трипе и Новиот Почеток. Музика и текстови: Филип Тасевски - Fitz aka Feetz. Аранжмани и отсвирено од: Новиот Почеток. Фотографија Иван Галовски и Борјан Сандревски. Дизајн: Филип Тасевски - Fitz aka Feetz.

Продажни места:
• Bandcamp
•  iTunes/Google Music/Amazon/Spotify/Deezer...
• Физичките копии се распродадени. Нов тираж наскоро.