Filthy summer tour THE DIARY (Part 1)

Дан први, "шишу воду"

Зврррр. Телефону ми је зазвонио, а ја не знам где сам. Видим да немам гачице па питам мачку зашто их нема, а у меџувремену назови ме такозвани Ниџо или попознати као Фет Цацко. "Устај бре!!!!!" - каже. А ја му кажем да не једе веома говна.

Мало сам се успао па одма преџем на главну ствару. Кречемо на турнеју! Облачим гачице и скачем у комбима пред мојим кучима. Собрао сам свих члана бендовима и букинг менаџеру Љиља и правац на излаз Скопља. Идемо.

image

Први стоп - Суботицу

Стигли смо у Суботици а таму нам чека промотеру Драгану и стари панкеру Септику. Појели смо тарану који су панкери скували за нас и прешли смо у акцију. Фин почетак ал слабо народу. Рекли сум нам да у тај клуб Клеш свирали су 400 бендовима у задњим две годинамама. Све друго је наравно веома супер било.

image

Други стоп - Сомбору

Прво нешто што смо урадили је наравно - шта друго ако не - купање у каналу Сомбору. Можда ову фотографију доловује целу причу.

image

Затим свирали смо у најпознату панк канафу на Балкану - Сомборске Руже. Затим спавали у шуму, игрицу Slender. Сасвим нормално. Велики поздрав до добри дечко Огњен! Надам се да се не љути за моји шалу:) Мирче је био веома најсумљиви у комбију:

image

Тречи стоп - Загребу

Не знам шта речи осим да све што се догаџа у овотинијесквот (wifi пасворд) Медика, остаје само тамо. Нешто као панк Лас Вегасу и то на Балкану. Отсвирали смо своју, па затим маала дупка у сечања код свих па затим налазимо се у Греј Руму и свирају Дебели Прецеднику. Веома фино је било. Онда опет дупка и пробудили смо се - ништа се не догодило :)

image

Четврти стоп - Ајдовчшиној

Испод прељепу планину место/trg као cs_italy код кокошку на пазару. А на место фенси кафич, а у кафич панк концерат. Ма сјајно. Свирамо са њемцима и итаљанцима и причамо на шпански јер то свих веома разумјемо. Straightline су врло добар thrash/punk бенд из Минхену. Затим спаваму у Рајској Галерију. Пред да спавамо опет неки дупку. Ево Рајској Галерију.

image

Петти стоп - Љубљаној

Након Ајдовчшину, нормално на мору близу границу Италију. Купамо се, Фет Цацко спрема салатицу... Сви добро то поједемо и тргнемо на путу за Љубљану. У Jalla Jalla на Метелкову улицу скупљи су се свих македонаца дијаспору и тада смо извадили заставу и извикали неколико пута ВМРРООООООО јер македонска дрога т.е воздух који дишимо је мало веома пун радијацију. Након концерата и веома преграткима са македонаца у дојаспорама одма на путу за Горњу Радгоњу и опет мала дупка у сечању.

Фотоси: LINK

Ту би контињуду...

Alt link: https://youtube.com/watch?v=sDlUYpajMXQ