Карма

Штотуку излезе песната "Карма" - нова и воедно прва официјална колаборација помеѓу панк рок диносаурусот Ѓоко Зафировски - Шон (алијас Нема Лабаво) и Новиот Почеток, по дoолги години пријателство :)