11930769_10156115848525608_1703339650407949369_o

Следни концерти:

● 01.10.2015 (THU) @ Thessaloniki, Greece
LINK

● 02.10.2015 (FRI) @ Plovdiv, Bulgaria
LINK

● 03.10.2015 (SAT) @ Sofia, Bulgaria (as special guests)
LINK

● 04.10.2015 (SUN) @ Pernik, Bulgaria
LINK

● 15.10.2015 (THU) @ Bitola, Macedonia

+ повеќе TBA
LINK

------------------------------------------
Сите фотки © Irena Udovič

11988254_10156062734650608_4923151110320812014_n

Грчки бенд имаше сообраќајка, германци вратија на граница, а нас не остави возилото на сред пат. Се океј но изгледа дека денес не е ден за рокање :) Се извинуваме што моравме да ги откажеме денешниот и утрешниот концерт во Белград и Нови Сад. Се гледаме секако наскоро!

ile

Официјално e и среќни сме да објавиме дека овој дечко, кој свиреше со нас како замена на нашата последна европска турнеја сега е и официјален нов член на бендот! Добредојде Иле и честитки!
Најновиот Почеток